nieuwe werkwijze skandara - gratis boete aanvechten
11 apr 11:42
1 min.
Media

Nieuwe werkwijze Skandara

Sinds 1 januari 2024 heeft Skandara een nieuwe werkwijze als gevolg van gewijzigde wetgeving. Sinds 1 januari 2024 moet er een betaling aan Skandara gedaan worden. Deze betaling hoef je niet uit je eigen zak te doen, want de overheid stort de vergoeding voor Skandara naar jou toe. Het enige dat jij dan hoeft te doen is het bedrag door te storten naar Skandara. Het aanvechten van een boete blijft daarmee geheel kosteloos. Let op: betaal je niet (op tijd) de vergoeding door aan Skandara? Dan gaat het wel geld uit je eigen zak kosten. Dat is zonde. Betaal dus binnen 7 dagen nadat je de vergoeding hebt ontvangen de factuur van Skandara.

Boetes op dit moment te hoog?

De verkeersboetes in Nederland zijn extreem hoog op dit moment. Ook de verhogingen zijn zeer extreem. Er zijn onlangs meerdere rapporten en adviezen verschenen waarin de overheid wordt opgeroepen om de verkeersboetes te verlagen. Ook de Tweede Kamer heeft daartoe opgeroepen. Eind vorige maand is ook een boek verschenen waarin het extreme karakter van de Mulderboetes wordt benadrukt. Zelfs het Openbaar Ministerie vindt de verkeersboetes te hoog. De regering heeft de verkeersboetes toch verhoogd.

Gelet op alle druk is het goed denkbaar dat de verkeersboetes worden verlaagd binnenkort. Het is dus belangrijk dat je je boete bij ons upload om aan te vechten. Mochten de verkeersboetes binnenkort worden verlaagd, dan gaat jouw boete ook omlaag omdat je die hebt aangevochten. Als je niet tijdig bezwaar laat maken, dan kom je niet in aanmerking voor een toekomstige verlaging. Dit is dus wel het geval als je zaak nog loopt, omdat je die hebt aangevochten.

jurist mr. B. (Brahim) de Jong vecht jouw onterechte boete aan

Boete gratis aanvechten?

Klik dan op de knop