samenwerking met auto verhuurbedrijven
5 feb 12:09
2 min.
Parkeerboetes

Samenwerking met Adviesbureau Skandara

Heb jij een bedrijf dat veel boetes ontvangt, zoals een verhuurbedrijf of transportbedrijf? Of heb jij een zorginstelling met cliënten die persoonlijke begeleiding nodig hebben en veel openstaande boetes hebben? Of ben je redacteur van een medium en schrijf je graag nieuwsberichten over verkeersboetes? Dan kan Adviesbureau Skandara wellicht iets betekenen in brede zin. In dat geval spreken wij over een samenwerking. Wij staan altijd open voor samenwerkingen.

Samenwerking met zorginstellingen

Adviesbureau Skandara staat ook open voor samenwerkingen. Zo kunnen zorginstellingen zich wenden tot Adviesbureau Skandara indien iemand persoonlijke begeleiding nodig heeft en is gebleken dat er (vele) openstaande verkeersboetes zijn. Met een verklaring van de zorgbegeleider, dat sprake is van bijzondere persoonlijke omstandigheden, kan de rechter de boetes matigen (zelfs tot € 0,=).

Verhuurbedrijven

Adviesbureau Skandara helpt verhuurbedrijven om de boetes op naam te laten zetten van de huurder. Deze administratie verzorgen wij geheel kosteloos. Verhuurbedrijven kunnen contact opnemen met Adviesbureau Skandara om alles te regelen zodat de administratie kan worden uitbesteed.

Schuldhulpverleners

Indien schuldhulpverleners bij het onderzoek naar de schulden van iemand tot de ontdekking komen dat er (vele) openstaande verkeersboetes openstaan, dan kan contact worden opgenomen met Adviesbureau Skandara. Adviesbureau Skandara kan de openstaande verkeersboetes aanvechten waardoor het invorderingstraject wordt gestopt door het CJIB. Zo krijgt men wat ademruimte en ondertussen kan een overzicht worden gemaakt van de schulden. Bij problematische schulden kan de rechter de verkeersboetes matigen (zelfs tot € 0,=) vanwege de bijzondere persoonlijke omstandigheden.

Verhuisbedrijven of transportbedrijven

Bedrijven die veel boetes ontvangen, zoals verhuisbedrijven of transportbedrijven, kunnen ook contact met ons opnemen. Hierbij kunnen we een kanaal openstellen waardoor het gemakkelijk is om de grote aantallen boetes door te sturen.

Media

Rechters wijzen vaak interessante uitspraken. In Nederland worden er meer dan 10 miljoen Mulderboetes per jaar opgelegd. Veel mensen krijgen er dan ook mee te maken. Het kan dan ook interessant zijn voor de media om vragen te stellen aan de verkeersjuristen van Adviesbureau Skandara over bepaalde onderwerpen. Ook kunnen we de media actief van informatie voorzien over actuele onderwerpen. Neem gerust contact op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Politici

Adviesbureau Skandara staat graag in contact met (lokale) politici, zodat ook binnen de politiek duidelijk is wat er leeft in de samenleving. Problemen kunnen dan tijdig en efficiënt worden opgepakt. Goed contact leidt daarmee in onze ogen tot een betere en effectieve rechtsbescherming. Helaas is al vaker gebleken dat de rechtsbescherming in Nederland vaak tekortschoot, juist omdat de politiek niet tijdig op de hoogte is gebracht van de problemen uit de praktijk. Wij koesteren dan ook een goede band met de (lokale) politici, zoals een Kamerlid, raadslid of wethouder.

Overige bedrijven

Ook overige bedrijven die – op welke wijze dan ook – een bijdrage kunnen leveren, kunnen uiteraard contact opnemen. Wij nodigen je graag uit bij ons op kantoor om een bakje koffie te drinken.

jurist mr. B. (Brahim) de Jong vecht jouw onterechte boete aan

Sta jij ook open voor een samenwerking?

Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie