skandara bestaat 10 jaar
2 jan 11:06
1 min.
Media

Skandara bestaat 10 jaar!

Adviesbureau Skandara bestaat inmiddels 10 jaar. We hebben bewezen dat we successen boeken; anders kunnen we niet 10 jaar lang kosteloos boetes aanvechten. Ook de afgelopen maand zijn weer honderden boetes vernietigd.

Daardoor heeft de overheid het wel op ons gemunt. Tot nu toe kunnen we gratis boetes blijven bestrijden op zoek naar rechtvaardigheid. Wel is er actie nodig vanuit de klant.

Duizenden gewonnen zaken

Adviesbureau Skandara heeft vele successen geboekt op het gebied van BOA’s die onbevoegd waren, staandehoudingen die ten onrechte niet hadden plaatsgevonden, mobiele flitsers die op plaatsen staan waar ze niet mogen staan en processen-verbaal die simpelweg niet klopten.

Wij checken altijd elke zaak op rechtmatigheid; is de bebording in orde, heeft de verbalisant alle regels nageleefd, is er terecht afgezien van een staandehouding etcetera. Soms lukt het de rechter niet om tijdig te beslissen en worden er strafkortingen gegeven. Ook mooi meegenomen uiteraard!

Vanaf nu gaan we Tikkies sturen

Onze werkwijze is nu veranderd. Bij elke gewonnen zaak krijgt de klant nu de rechtsbijstandsvergoeding op zijn/haar rekening gestort vanwege de nieuwe wet. Bij een gewonnen zaak zullen wij je bankrekeningnummer opvragen en een Tikkie sturen. Wij geven de informatie door aan de officier van justitie en als je het bedrag hebt ontvangen, kun je de Tikkie voldoen. Het blijft dus kosteloos, alleen zal het bedrag wat je hebt ontvangen doorbetaald moeten worden aan Skandara.

Boetes gaan omhoog per 1-3-2024

Let goed op: de boetes worden binnenkort duurder. De bedragen zijn tegenwoordig echt enorm, maar vanaf 1 maart 2024 wordt het dus nog gekker.

Zo gaat een boete voor het vasthouden van een mobiele telefoon naar € 420,=. Betaal je niet op tijd of maak je geen bezwaar? Dan gaat de boete naar € 630,=. Betaal je dan weer niet op tijd? Dan gaat de boete naar € 1.260,=.

Zorg dus dat je tijdig via ons in bezwaar gaat. Voor zulke boetebedragen mag je op zijn minst laten controleren of de boete conform de wet- en regelgeving is opgelegd.

jurist mr. B. (Brahim) de Jong vecht jouw onterechte boete aan

Boete gratis aanvechten?

Klik dan op de knop